Parohia Plevna
Site-ul web oficial al Parohiei Plevna din Protopopiatul Lehliu - „Mulţumire fie adusă deci lui Dumnezeu, Celui ce ne face pururea biruitori în Hristos şi descoperă prin noi, în tot locul, mireasma cunoştinţei Sale!” 2 Cor 2, 14
Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Gala FAO 2015. Producția „Pietrele vorbesc in parohia Plevna” a adunat cel mai mare punctaj, la votul juriului, pentru regie, montaj, concept.
Pr Gabriel Toma: 11-03-2016 05:42:47 in Cateheză
  Ieri, 10 martie 2016, cu binecuvantarea si participarea Preasfintiului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a avut loc GALA Festivalului FAO - Filmul Anului Ortodox - Editia a II-a, la Sala Centrului Socio-Cultural Episcopul Damaschin, din Slobozia. 
 Sala a fost arhiplina. Gala festivalului FAO a putut fi urmarita in direct, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in intreaga retea a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, cat si pe site-urile partenere. Cei care au vizionat Gala Filmul Anului Ortodox, au putut urmari inmanarea premiilor si a Trofeului FAO 2015-2016 (editia II), dar si cateva momente artistice. Moderatorul acestei Gale a fost doamna Florentina Loredana Dalian, poet, prozator si prieten al Festivalului „Filmul Anului Ortodox”. 
Premiile Speciale ale Editiei a II-a a Festivalului Filmul Anului Ortodox, au fost oferite celor mai bune productii, din diferite categorii, dupa cum urmeaza: 
 •  Premiul Animatie: Animatia Barfa Premiul Animatie se acorda celei mai bune animatii inscrise in festival. 
 • Premiul Clip: Biserica Albastra Amara II Premiul Clip se acorda celui mai bun clip muzical inscris in festival. 
 • Premiul Logos: Pilda bogatului nemilostiv Premiul Logos se acorda filmului care transmite cel mai bine o invatatura sau un mesaj ortodox. 
 • Premiul Mobil: Parohia Balaciu – Pruncii, măsură a sfinţeniei Premiul Mobil se acorda celui mai bun film realizat cu telefonul mobil. 
 • Premiul Sceneta: Sfantul Ioan Gura de Aur – Pastorul cel Bun Premiul Sceneta se acorda celei mai bune piese de teatru/scenete. 
 • Premiul On-line: Vicina. Cetate si Mitropolie Premiul On-line se acorda filmului care a primit locul I, la votul on-line. 
 • Premiul Local: Arta Populara si Traditie Folclorica in comuna Facaeni – Ialomita Premiul Local este oferit de Episcopia Sloboziei si Calarasilor si se acorda celui mai reprezentativ film, la nivel local si care reflecta cel mai bine tema locala. 
 • Premiul Regie: „Pietrele vorbesc in parohia Plevna”.  Premiul Regie se acorda filmului care a adunat cel mai mare punctaj, la votul juriului, pentru regie, montaj, concept. 
 • Premiul Semnal: Biserica Sfantul Nicolae Coconi Premiul Semnal se acorda productiei cu cea mai scurta si eficienta informatie. 
 • Premiul TV: Procesiune cu Moastele Sfantului Ierarh Nectarie in Parohia Garbovi I Premiul TV se acorda celei mai bune productii de televiziune / filmului cu cea mai buna calitate. 
 • Premiul In Sala: Hramul Parohiei Fetesti Dudesti 2015 Premiul In Sala se acorda filmului care obtinut locul 1 la votul in sala.
 • Premiul Multiplex: Nicolae Negara Premiul Multiplex se acorda producatorului care a inscris cele mai multe filme, in festival. 
  Laureatii Festivalului FAO, Filmul Anului Ortodox, Editia a II-a, au fost urmatorii: 
PREMIUL III: Procesiune cu Moastele Sfantului Ierarh Nectarie in Parohia Garbovi I 
PREMIUL II: Filmul 11:30 
PREMIUL I: Vicina. Cetate si Mitropolie 
TROFEUL FAO: Misiunea Parohiei Lehliu Gara 

(sf-esc.ro/informatii/12704-gala-fao-2015-2016-filmul-anului-ortodox-trei-tineri-din-lehliu-duc-acasa-trofeul-foto.html)

Parohia Plevna

Site-ul web oficial al Parohiei Plevna din Protopopiatul Lehliu - „Mulţumire fie adusă deci lui Dumnezeu, Celui ce ne face pururea biruitori în Hristos şi descoperă prin noi, în tot locul, mireasma cunoştinţei Sale!” 2 Cor 2, 14
Parohia Plevna, Biserica Ortodoxa, Plevna, Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Lehliu

 
Copyright 2018 - Parohia Plevna

Powered by NETCreator & Lacasuri Ortodoxe
NETCreator