Menu Home

Lumină lină pentru copiii răpiți și uciși

Noi nu cunoaştem motivele pentru care Dumnezeu permite asemenea lucruri groaznice ca răpirile si uciderile. Dar trebuie să ne amintim că nu Dumnezeu este cel care a creat răul în lumea aceasta, deci nu trebuie să-L învinuim pe El. Dumnezeu nu a creat răul, aşa cum cred unii, ci a creat o lume „bună foarte”. Omul, însă, a ales să-L nesocotească pe Dumnezeu şi să-şi vadă de drumul său şi, astfel, el se face vinovat de răul care a intrat în lume. 
Totuşi, Dumnezeu a adus victoria finală a binelui asupra răului, prin Iisus Hristos, care l-a învins pe Satan şi pe urmaşii lui, la cruce. 
Hristos va veni iar atunci răul va înceta pentru totdeauna, în timp ce dreptatea şi sfințenia vor fi triumfătoare. 
Te-ai gândit vreodată ce s-ar întâmplă dacă Dumnezeu ar înlătura deodată tot răul din lumea aceasta? N-ar rămâne nici un om, pentru că toți suntem păcătoşi. Însă, aşa cum spune Biblia    ” Aceasta o voi pune la inimă, de aceea voi nădajdui:
Milele Domnului nu s-au sfârşit, milostivirile Lui nu încetează. (Plângeri 3, 21- 22)
Omul, nu Dumnezeu, este cel care este vinovat de existenta răului în lume. Răul este o realitate, dar planul lui Dumnezeu este să înlăture răul şi pentru aceasta a venit şi a murit Hristos pe cruce, pentru păcatele noastre.„Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul, pentru că de la început diavolul păcătuieşte. Pentru aceasta S-a arătat Fiul lui Dumnezeu, ca să strice lucrurile diavolului “ (1 Ioan 3.8). (Billy Graham)
Duminică, 4 august 2019, la Sfânta Liturghie dar și printr-o rânduială de intercesiune, s-a făcut rugăciune de pomenire pentru fetele răpite și ucise în mod îngrozitor în Caracal, dar și pentru întărirea și mângâierea părinților lor  îndurerați.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut