Menu Home

Proiectul filantropic „Copii, ghete și șosete” în Parohia Plevna

 În spiritul prevederilor Contractului de parteneriat încheiat între Parohia Plevna și Școala din enorie, ce vizează cooptarea comunității credincioșilor în rezolvarea problemelor sesizate de educatori:

  1. sprijinirea  copiilor proveniți  din  familii  defavorizate cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte nouă,  alimente  etc;
  2. implicarea  în prevenirea  abandonului școlar; 
prin implicarea doamnei profesoare Florentina Ulian, o creștină dedicată, s-au identificat vulnerabilitățile (precaritatea resurselor materiale, risc de părăsire timpurie a școlii) unei familii cu mulți copii, ce sunt crescuți de bunică, poposiți de curând în comunitate. 
 

 Sprijinul creștinesc acordat acestei familii a sosit prin implicarea doamnei Raluca Tănase Smuc, o persoană multmilostivă, foarte atașată de comunitatea noastră, ce se implică total pentru susținerea copiilor din spitale și a familiilor cu mulți copii din comunitațile rurale, prin intermediul comunitaților parohiale.
 În cadrul proiectului filantropic „Copii, ghete și șosete” desfășurat sub egida La Taica Lazăr-magazin de caritate, doamna Raluca Tănase Smuc a prezentat cazurile copiilor din comunitatea noastră unor familii creștine, generoase, din București, care au oferit cu darnicie, în pachete personalizate, încalțăminte și șosete noi, dulciuri, rechizite, materiale de igienă.
 Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, darurile credinței lucrătoare prin dragoste au fost oferite copiilor uimiți de neașteptata vizită.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut