Menu Home

Valuri de tot felul de boli și scârbe, cu dureri cumplite înălțându-se, afundă ticălosul meu suflet

 La tine, prea frumoasă fecioară Parascheva, aduc rugăciunile mele, pe acestea ascultă-le și le du înaintea Ziditorului, căci toată îndrăzneala de la mine s-a depărtat, cunoscând răutatea necuvioaselor mele fapte și a cumplitelor cugete și cuvinte, cu care milele Acestuia spre mânie le-am întărâtat și acum trebuindu-mi tare ajutorul Lui, a-l cere nu îndrăznesc, ci tu Prea Cuvioasă fii mijlocitoare. 


 Cercetează bolile noastre cu milostiv ochiul tău, căci apărarea ta avem, Prea Cuvioasă, adevărată doctorie de mântuire. 


 Făcând rugăciunea ta către Domnul, tămăduiește bolile noastre cele sufletești și trupești, pururea pomenită și de toată primejdia ne izbăvește, miluind pe cei ce te roagă de nevoi și de stricăciunea cea pierzătoare. (Paraclisul Sf Parascheva)

 În acord cu starea de urgență medicală, cu care țara se confruntă într-un război nevăzut, programul duhovnicesc în biserica parohială a fost sporit prin mai multă rugăciune zilnică, luând ca sprijin pe sfinți, prietenii lui Dumnezeu. După ce luni și marți s-au citit Paraclisele I și II ale Maicii Domnului, miercuri, 8 aprilie 2020, s-a citit Paraclisul Sf Parascheva.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut