Menu Home

Croitoreasa satului sprijină activitatea voluntarilor din parohie

Şi Petru, sculându-se, a venit cu ei. Când a sosit, l-au dus în camera de sus şi l-au înconjurat toate văduvele arătând cămăşile şi hainele câte le făcea Tavita (Căprioara), pe când era cu ele (Fapte 9, 39).

 Fără îndoială că mesteșugul croitului de veșminte era folosit de vrednica uceniță Tavita, asemeni Sf Pavel sau al familiei creștine Acvila și Priscila, ce erau croitori de corturi, pentru a susține misiunea creștină și a face milostenie.

 În același duh de slujire, enoriașa noastră, Gina Conașu, îndemânatică și foarte pricepută în lucrarea croitoriei, a oferit vecinilor, rudelor, cunoscuților și în special voluntarilor parohiei, măști de protecție confecționate de dânsa, precum și mănuși.

 Știindu-se că în această perioadă deosebit de solicitantă pentru ei: distribuirea ramurilor de salcie, a ajutoarelor către persoanele defavorizate, a luminii sfinte de la Ierusalim, a Paștilor, voluntarii au nevoie de articole de protecție, darurile enoriașei noastre sunt foarte bine primite și binecuvântate.

www.parohiaplevna.ro; parohiaplevna@gmail.com

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut