Menu Home

Înalţă‑i pe dânşii ca cedrii Libanului

Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Avraam şi pe Sarra. Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Isaac şi pe Rebeca. Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Iacov şi pe toţi patriarhii. Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Iosif şi pe Asineta. Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Moise şi pe Semfora. Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Ioachim şi pe Ana. Binecuvintează‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai binecuvântat pe Zaharia şi pe Elisabeta.

Comunitatea slujitorilor bisericești din comuna noastră s-a bucurat cu sfântă bucurie, sâmbătă, 23 septembrie 2017, când un frate slujitor, cântăreț bisericesc, și-a întemeiat familia și casa pământească pe piatra cea tare care este Hristos, primind binecuvântarea Tainei Nunții prin rugăciunile preoților coslujitori și a cântăreților bisericești părtași la rugăciune.

Păzeşte‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai păzit pe Noe în corabie. Păzeşte‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai păzit pe Iona în pântecele chitului. Păzeşte‑i pe dânşii, Doamne Dumnezeul nostru, precum ai păzit de foc pe sfinţii trei tineri, trimiţându‑le lor rouă din cer. Şi să vină peste dânşii bucuria aceea, pe care a avut‑o fericita Elena, când a aflat cinstita Cruce.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut