Menu Home

Mihăiţă şi fraţii lui au primit încălțăminte pentru vară

 „Aceasta-i capul virtuţilor, aceasta-i temelia tuturor poruncilor lui Dumnezeu. Dragostea de Dumnezeu merge mână-n mână cu dragostea de aproapele. Cel ce iubeşte pe Dumnezeu nu va nesocoti pe aproapele său, nu va pune banii şi averile mai presus de semenii săi; dimpotrivă, va fi larg la inimă și la pungă, aducânduşi aminte de Cel ce a spus: Cel ce a făcut unuia din acești fraţi mai mici ai Mei, Mie a făcut (Matei 25, 40). Gândindu-se că prin ajutorul dat semenului său, Însuşi Stăpânul universului este Cel ce-şi împropriază ajutorul dat, va face pe toate cu multă tragere de inimă şi va da milostenie cu braţele deschise”. (Sf. loan GURĂ DE AUR) 

  În săptămâna femeilor mironosiţe 2021, prietenii parohiei Plevna, fratele Daniel, soţia sa Raluca, doamna Eliza şi ceilalţi filantropi creştini de la AMSP, „creștini milostivi, cu braţele deschise”, au cercetat cu daruri o familie monoparentală cu 7 copii, oferindu-le multe perechi de încălţăminte nouă pentru perioada călduroasă precum şi daruri de îmbrăcăminte, dulciuri, jocuri pentru vârsta celor mici, estimate la suma de 2400 lei.

  Activităţile filantropice ale AMSP Bucureşti se desfăşoară cu generozitate în cadrul protocolului de parteneriat încheiat cu parohia Plevna. 

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut