Menu Home

Site-ul parohial a atins pragul de 4000 de postări

În săptămâna de după Înălțarea Sfintei Cruci din anul 2023, site-ul oficial al Parohiei Plevna a acumulat 4000 de articole.

În data de 14 martie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, site-ul Parohiei Plevna a fost primul site web al unei parohii, din Episcopia Sloboziei și Călărașilor, lansat  pe structura unui nou CMS performant, creat gratuit de Serviciul specializat NETCreator, al Asociatiei Lăcașuri Ortodoxe.

La începuturi, site-ul parohial a funcționat pe platforma .info iar ulterior în vechea variantă CMS, oferită și aceea în mod gratuit de Asociația Lăcașuri Ortodoxe. Din păcate, postările din perioada de pionierat a prezenței Parohiei Plevna în mediul virtual s-au pierdut.

În general, postările în spațiul virtual evidențiază, într-un ritm ce se dorește a fi cât mai constant, întreaga paletă a activităților bisericești desfășurate în comunitate (cultice, catehetice, filantropice, administrative și gospodărești), aspecte ale istoriei locurilor dar și crâmpeie din viața și ocupațiile creștinilor din Bărăgan, Câmpia Soarelui.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut