Menu Home

Respectarea normelor sanitare- semn de respect și de dragoste lucrătoare

Reguli privind accesul şi desfășurarea activităţilor 

1. Accesul credincioșilor în lăcașul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se face astfel încât să fie asigurată o suprafaţă de minimum 4 mp pentru fiecare persoană şi o distanță de minimum 2 m între persoane. 

2. La intrarea în lăcaşul de cult sau în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase persoanele sunt obligate să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant, pus la dispoziţie de organizatorii evenimentului religios. 

3. În interiorul lăcașului de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe și adunări religioase este obligatorie purtarea măștii, astfel încât să acopere gura şi nasul. 

4. Accesul credincioșilor care, după efectuarea triajului observațional, prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, temperatură), nu este permis. 

5. Se vor plasa, la loc vizibil, anunţuri scrise privind regulile de igienă și distanțare fizică în lăcașul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase. 

6. La activităţile religioase din interiorul lăcașului de cult şi din locaţiile unde se organizează slujbe, acolo unde este posibil, se organizează circuite separate de intrare și ieşire, semnalizate explicit. 

7. Slujbele oficiate de către personalul de cult, în aer liber (în curtea lăcașului de cult), se desfăşoară cu menținerea distanţei de 1,5 m.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut