Menu Home

Flayere educaționale, rod al parteneriatului filantropic

Ca o lucrare concretă a Parteneriatului dintre Parohia Plevna şi Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică, s-a oferit, comunității noastre, un numar generos de flayere spre a fi diseminate familiilor cu copii mici.

Aceste mijloace de informare fac parte din Campania: „În spatele fiecãrui copil sãnãtos, se aflã un pãrinte informat” (ianuarie – iunie 2018) finanțată de Compania ABBVIE, în vederea completarii serviciilor de sprijin pentru pacienţi/parinti şi a oportunităţilor de voluntariat oferite de asociatie.

Prin aceasta campanie, AMSP şi-a propus ca „INFORMÂND PARINȚII sã DESENÃM ZÂMBETE”.

Au fost realizate si distribuite peste 10.000 de materiale informative ce contin informatii legate de igiena copilului, alimentatia copilului si educatia copilului.

Initiativa este parte a programului de suport pe care Asociația de Medicină pentru Sănătate Publică l-a implementat cu succes în Spitalul de Urgenţǎ pentru Copii M.S.Curie şi Centrul Medical Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii “Dr.N.Robǎnescu” din Bucureşti.

Concret, la nivelul parohiei, aceste pliante se vor oferi, în temeiul activităților concrete dedicate Anului Familiei Creştine, în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, cu ocazia vizitelor pastorale la tinerele familii, la întâlnirea preotului cu părinții în cadrul activitătilor de parteneriat Şcoală-Biserică şi atunci când părinții îşi aduc copiii la biserică.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut