Menu Home

Adelin, un pompier rănit la Crevedia, este pus la rugăciunile comunității

În urma exploziilor de la Crevedia, soțul unei doamne creștine, ce sprijină comunitatea noastră, a fost rănit iar apoi trimis pentru tratament în Norvegia.

Ascultând și imitând cuvintele bătrânilor evrei ce veniseră să mijlocească la Domnul Iisus pentru împlinirea cererii sutașului a cărui servitor era bolnav, „vrednic este să-i faci lui aceasta, căci iubește neamul nostru și el ne-a zidit sinagoga” (Luca 7, 4-5), creștinii din comunitatea noastră au venit cu rugăciune în fața Domnului pentru tămăduire și liniștirea familiei sale.

Astfel, la Sfintele Liturghii se pomenește cel suferind și se citesc rugăciunile prescrise în Molitfelnic pentru creștinii ce suferă în spitale, pentru însoțirea cu binecuvântare cerească a intervenției medicilor și pentru cercetarea duhovnicească a celor răniți în accidente.

Suntem încrezători că Domnul primește rugăciunile noastre pentru Adelin și pentru ceilalți pompieri suferinzi, care alături de faptele lor bune, despre care Mântuitorul a zis că nimic nu este mai plăcut în ochii Domnului, „mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii săi”(Ioan 15:13), îi vor libera de umbra morții.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut