Menu Home

Să avem ochii deschişi !

Să nu fim nepăsători faţă de gravide în locurile publice. Să le ajutăm să ridice o sacoşă, să le cedăm locul în autobuz sau întâietatea la casa din supermarket. 

Să distribuim informaţia pro-viaţă pe reţelele de socializare şi bloguri, în articole şi cărţi.

Este nevoie de mărturii despre avort şi criza de sarcină, despre familii numeroase şi bucuria de a primi în viaţa ta un copil născut sau adoptat.

Este nevoie şi de informaţii științifice, ştiinţa a demonstrat că suntem, încă de la concepţie, oameni deplini, cu un cod genetic complet şi diferit de al părinţilor. 

Să sprijinim femeile în criză de sarcină cu o vorbă, un sfat, un mic ajutor material, o directionare către un centru de sprijin. Sunt rude sau colege cu noi, pe unele le cunoaştem de la biserică. Să avem ochii deschişi şi curajul de a întinde o mână de ajutor. 

Să participăm la Marşul pentru Viaţă. Se organizează la finele lunii martie, declarată Luna pentru Viaţă, în sute de localităţi din România şi Republica Moldova. Anul acesta are loc pe 23 martie, iar tema este „Unic din prima secundă“.

Marşul pentru Viaţă îndeamnă oamenii să fie deschişi către naşterea şi adopţia de copii şi propune societăţii şi decidenţilor să adopte măsuri de sprijin în acest scop. (Ziarul Lumina)

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut