Menu Home

Hramul grădiniței de copii

 Sfințitele ramuri ale Cinstitei Sofia: Sfintele Pistis, Elpis și Agapis, cu darul au arătat că înțelepciunea elinilor este nebunie. Și prin nevoințe arătându-se biruitoare, s-au încununat cu cunună nepieritoare, de la Stăpânul tuturor, Hristos.

 În conformitate cu prevederile Protocolului de parteneriat Şcoală- Biserică, în ziua hramului Grădiniței Sfinta Sofia (cea pomenită împreună cu fiicele sale copile Pistis, Elpis și Agapis la 17 septembrie 2020) s-a oficiat în prezența doamnelor educatoare și învățătoare slujba de binecuvântare a instituției de învățământ, invocând trimiterea asupra personalului didactic a duhului înțelepciunii, a duhului înțelegerii, a duhului răbdării” atât de necesare în educația preșcolarilor.

 De menționat că în decursul timpului între Parohia Plevna și Grădinița Sf Sofia, în temeiul Protocolului de Parteneriat, s-a desfășurat o rodnică împreună-lucrare cu țelul ca cei mici „să sporească în înțelepciunea cea de sus și în toate învățăturile cele bune, spre folosul lor și spre slava lui Dumnezeu”.

parohiaplevna@gmail.com

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut