Menu Home

Celui sărac întinde-i mâna ta

Cuvintele din titlu, inspirate din cartea Înțelepciunii lui Isus, Fiul lui Sirah, cap. 7, vers. 34, îndeamnă la depăşirea barierei indiferenţei; îndeamnă la responsabilitate și la angajare sfântă în sprijinul celui neajutorat.

 În virtutea parteneriatului Biserică – Școală, sesizând lipsurile cu care se confruntă unele familii din parohie în susținerea cu mijloace tehnice adecvate a învățământului în forma on line, sectorul filantropic al Comitetului Parohial -în consultare cu cadrele didactice de la Școala Plevna- a hotărât oferirea a două telefoane smartphone Huawei P40 Lite E, cu cartele de internet preîncarcate, pentru 2 copii din clasele a III-a și a IV-a. 

 Pentru a împleti ortodoxia cu ortopraxia, darurile oferite de Parohia Plevna, în valoare de 1233 lei, au fost oferite, în cadru solemn, la sfârșitul Sfintei Liturghii a sărbătorii Intrarii Maicii Domnului în biserică, 21 noiembrie 2020.

  Prezentul demers filantropic este o continuare a acțiunii similare desfășurate în luna aprilie 2020, când au fost oferite elevilor Scolii Plevna 2 telefoane tip smartphone.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut