Menu Home

Inovații IT spectaculoase implementate de Lăcașuri Ortodoxe pentru parohii

În cursul Atelierului de lucru „Mass- Media în Episcopia Sloboziei și Călărașilor”, desfășurat la Centrul Eparhial, joi, 24 octombrie 2019, administratorii site-urilor parohiale au luat cunoștință de ultimele inovații tehnice din domeniul IT, puse la dispoziția parohiilor din Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în mod gratuit, de Asociația Lăcașuri Ortodoxe, prin care publicarea de articole pe site-urile parohiilor devine deosebit de facilă.

1. Publicare de articol prin trimiterea unui simplu e-mail
Se scrie articolul direct pe e-mail, se atașază pozele, se scrie un titlu la rubrica subiect și se trimite la o adresă de e-mail. Gata!
În aproximativ un minut de la momentul transmiterii e-mail-ului, reintrând pe site se găsește publicat automat articolul exact asa cum a fost trimis.
2. Publicare de articol prin trimiterea unui simplu SMS
Este disponibil programul de publicare articole de tip „telegraf” (fără poză și titlu), pentru o informare rapidă despre evenimente, inclusiv când nu există internet. Prin urmare, orice SMS trimis de pe telefonul administratorului de site către numărul special al Lăcașuri Ortodoxe va apărea publicat automat pe site, în aproximativ un minut de la primirea mesajului.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut