Menu Home

Ziua Sfântului Haralambie în biserica din Valea Rusului

9 Neamurile toate laolaltă să se adune și să se strângă popoarele! Care dintre ele ne-au dat de știre aceasta și ne-au făcut proorocii? Să-și aducă martorii și să dovedească, să audă toți și să zică: «Adevărat!»

10 Voi sunteți martorii Mei, zice Domnul, și Sluga pe care am ales-o, ca să știți, să credeți și să pricepeți că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu și nici după Mine nu va mai fi!

11 Eu, Eu sunt Domnul și nu este izbăvitor afară de Mine!

12 Eu sunt Cel ce am vestit, Cel ce am izbăvit și Cel ce am prezis și nu sunt străin la voi. Voi sunteți martorii Mei, zice Domnul.

13 Eu sunt Dumnezeu din veșnicie și de aici încolo Eu sunt! Nimeni nu poate să iasă de sub puterea Mea și ceea ce fac Eu, cine poate strica?»

14 Așa zice Domnul, Izbăvitorul vostru, Sfântul lui Israel: «Pentru voi trimit prăpăd la Babilon, ca să-i pun pe toți pe fugă, pe acești Caldei așa de mândri pe corăbiile lor. (Isaia, cap. 48)

 Joi, 10 februarie 2022, în biserica din Valea Rusului, s-a făcut rugăciune în cinstea Sfântului Haralambie, citindu-se texte din Vechiul Testament potrivite serbării.

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut