Menu Home

Sfârșit de an școlar cu bucurie

Anul școlar 2021-2022 a fost încheiat în școala din enorie cu bucurie multă pentru elevi și părinți.

În primul rând, comitetul de părinți a organizat o excursie în stațiunile de pe Valea Prahovei pentru a cunoaște obiective turistice și de patrimoniu spiritual și național de aici. Comunitatea parohială a susținut această inițiativă, prin apelul la oameni generoși, care au oferit o sumă consistentă (2300 lei), pentru a putea participa la această excursie (îndeosebi) și elevii din familii fără posibilități materiale.

Copiii și părinții s-au bucurat de experiența, trăită pentru prima oară, unei scurte ascensiuni montane, a unei „lecții” nonformale de cunoaștere a mediului montan, de experiența unui picnic generos pe pajiștile adiacente unei cabane, de joaca cu pârâiașul rece ca gheața dar și cu mingea, în diverse jocuri distractive de grup.

Reveniți în comunitate cu frumoase amintiri, elevii și părinții lor împreună cu cadrele didactice și cu preotul paroh au participat joi, 9 iunie 2022, la ceremonia de încheiere a anului școlar, în care copiii emoționați au cântat și au recitat, festivitate încheiată prin darnică oferire de stimulente, cărți pentru vacanță și diplome.

 

Categories: Articole

plevna

Sari la conținut